Rezervišite Vaš let
Više opcija


Larnaka

Putovanje u Larnaku avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Larnaka – treći po veličini grad na Kipru, zahvaljujući svojoj pogodnoj geografskoj poziciji i povezanosti sa većim gradovima Evrope, često je “meta” turista iz celog sveta. Svojim posetiocima nudi mnogo različitih sadržaja, od obilazaka gradskih znamenitosti, muzeja, preko degustacije domaćeg vina do uživanja u prelepim plažama i predivnom Mediteranu. Kada ste u Larnaci, jedan dan odvojite za izlet do Nikozije, glavnog grada Kipra – uživaćete!

Beograd - Larnaka razdaljina i trajanje leta

Za putovanje od Beograda do Larnake na južnoj obali Kipra, avion je logičan izbor jer bi kolima bilo potrebno preći preko 5 hiljada kilometara.
Let na relaciji Beograd - Larnaka u proseku traje 2h i 30min. Direktan let od Srbije do Kipra imaju samo dve avio kompanije - Air Serbia i Wizz Air.


Avio karte Beograd - Larnaka

Do 15. marta postoje četiri direktna leta nedeljno, koja saobraćaju između Beograda i Larnake. Utorkom i petkom letove obavlja avio kompanija Air Serbia, a utorkom i subotom avio kompanija Wizz Air prevozi putnike do Larnake. Posle tog datuma, broj polazaka se povećava.
U pojedinim mesecima tokom godine direktni letovi na relaciji Beograd - Larnaka ne postoje sredom, četvrtkom i nedeljom. Zato je najbolje da red letova iz Beograda za Larnaku, za konkretne datume, proverite na ovom sajtu.

Cene avio karata za let Beograd – Larnaka niže su za putovanje tokom zimskih meseci, dok su karte za letove u periodu od maja do septembra očekivano skuplje. Takođe, povoljne avio karte mogu se naći za letove low cost kompanije Wizz Air, ali je niža cena uglavnom dostupna nekoliko meseci pre puta, pa je potrebno kartu kupiti ranije.


Air Serbia letovi Beograd - Larnaka

Redovne polaske od Beograda do Larnake, Air Serbia ima tokom cele godine. U jeku sezone, u letnjim mesecima (jul i avgust), polasci su svakodnevni. Termin je uvek isti – polazak sa Beogradskog aerodroma je u 00:05h a sletanje na interancionalni aerodrom u Larnaki u 03:30h, po lokalnom vremenu. Direktan let traje 2h i 30min i svakako je najlakši i najkomforniji način da se stigne do Larnake, koja je nekoliko hiljada kilometara udaljena od prestonice Srbije.


Wizz Air letovi Beograd - Larnaka

Wizz Air je trenutno jedina low cost kompanija koja sa Beogradskog aerodroma Nikola Tesla ima direktne letove do Larnake. Polasci su dva puta nedeljno, utorkom i subotom, tokom cele godine.


Kako da kupim avio kartu do Larnake online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču koji se nalazi na desnoj strani ekrana i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu  avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Larnaku online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O LARNAKI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Larnaki

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.