Rezervišite Vaš let
Više opcija


Las Palmas

Putovanje u Las Palmas (Gran Kanaria) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Las Palmas - najveće i najpopularnije mesto na kanarskom ostrvu Gran Kanarija, ujedno je i njegov glavni grad. Nalazi se na severo-istoku zemlje, u predivnom predelu okružen sa dva zaliva i njihovim očaravajućim plažama - Playa de las Canteras i Playa de las Alcaravaneras. Pored neverovatne prirodne lepote, Las Palmas može da se pohvali i bogatim kulturnim i istorijskim nasleđem kojeg najviše ima u najstarijem kvartu grada - Vegeta. Jedan od značajnijih događaja u gradu, a koji na sve posetioce ostavlja verovatno najači utisak, jeste karneval koji se održava svake godine i podseća na poznati karneval u Riu. Ako želite da prisustvujete ovom događaju, putovanje planirajte za mesec februar.

Beograd - Las Palmas let

Direktan let od Beograda do grada Las Palmas ne postoji, pa je za ovo putovanje potrebno planirati više sati i letova. Brži, odnosno letovi sa kraćim pauzama, neretko su i skuplji. Ali je dobro imati u vidu da postoji opcija da se do Gran Kanarije stigne za sedam do devet sati, sa samo jednim presedanjem, najčešće u Briselu ili Beču.


Avio karte Beograd - Las Palmas

Avionske karte za letove svih prevoznika od Beograda do Las Palmas, vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Las Palmas, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Gran Kanarije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte Beograd - Las Palmas, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Las Palmas online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Las Palmas online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail  avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.
Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O LAS PALMASU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Las Palmasu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

2.5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.40 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.