Rezervišite Vaš let








Više opcija


Melburn

Putovanje u Melburn, Australija – avio karte, cene, korisne informacije...

Melburn – jedan od najkosmopolitskijih gradova na svetu i glavni grad Viktorije, jedne od ukupno šest federalnih država Australije. Iako je poprilično udaljen od ostatka sveta, u Melburnu se sigurno nećete osećati izolovano - multikulturalnost, brojni zabavni sadržaji, festivali…sve to čini ovaj grad jednim od najboljih gradova za život. Glavni prirodni adut Melburna je veliki zaliv Port Filip, a pored toga vredi videti i znamenitosti: market kraljice Viktorije, trg Federacije, Kraljevske botaničke bašte Viktorija, gradski luna park…

Beograd – Melburn trajanje leta

Od Beograda do Melburna ne postoji direktan let, ali je do ovog grada na jugu Australije moguće stići uz presedanje. Ukoliko je konekcija letova takva da se ne pravi pauza duža od 2.5 sata, putovanje od Beograda do Melburna ukupno će trajati nepuna 22 časa.


Avio karte Beograd - Melburn

Ako polazite iz Beograda, najkraće ćete leteti ukoliko se opredelite za Qatar Airways, Etihad ili Flydubai. U tom slučaju, do Melburna ćete imati samo jedno presedanje u Dohi, Abu Dabiju ili Dubaiju, u zavisnosti od toga za kog prevoznika se opredelite.

Povoljne avio karte Beograd – Melburn moguće je kupiti tokom promotivnih akcija koje avio kompanije objavljuju s vremena na vreme. Na ovom sajtu mozete pratiti sve aktuelne promocije avio karti.


Beograd - Melburn vremenska razlika

Vremenska razlika izmedju glavnog grada Srbije i Melburna iznosi +8 sati, pa dok boravite u Australiji ne zaboravite da časovnike pomerite unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Viza za Australiju

Gradjanima Republike Srbije neophodna je viza za boravak u Austrliji. Ako planirate putovanje u Melburn, predlažemo vam da proverite potrebnu dokumentaciju za vizu, u ambasadi Australije u Beogradu.


Kako da kupim avio kartu do Melburna online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Melburn online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Australiji i Okeaniji, do kojih često imamo jeftine avio karte

KRATKE ČINJENICE O MELBURNU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Melburnu

VALUTA

Australijski dolar (AUD)

PIVO

0.5 lit

9 AUD

RESTORAN

Prosečan

restoran

45 AUD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4.30 AUD



Copyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.