Rezervišite Vaš let
Više opcija


Napulj

Putovanje u Napulj avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Napulj

Napulj

Italija

OD 62 €

Beograd - Napulj promotivna akcija AIR SERBIA

Period prodaje: otvoren
Period putovanja: od 15. maja 2023. do 28. oktobra 2023
***NAPOMENE*** Uračunat ručni prtljag • JEDAN PRAVAC • Mogućnost doplate većeg prtljaga 

Napulj - najveći grad u južnoj Italiji, poznat je po pici, vulkanu Vezuvio koji se izdiže iznad grada, ali i po ne tako svetloj strani- kriminalu i mafiji. Njegovi stanovnici su vrlo temperamentni, pa konstantna buka i žamor na ulicama ne bi trebalo ni malo da vas začude. Pošto je ovo grad u kojem je nastala opera, ne čudi da se ovde nalazi i najstarija kuća opere na svetu- Teatro di San Carlo. Napulj se može pohvaliti i najvećim starim gradskim jezgrom u Evropi, a definitivno najjači adut ovog južnjačkog grada je napuljska pica čije pravljenje je čak regulisano zakonom.

Beograd - Napulj udaljenost

Od Beograda do Napulja je potrebno preći 1.480km drumskog puta. Kako bi za to trebalo više od 14 sati vožnje, većina putnika se opredeljuje za avionski prevoz.

 

Beograd - Napulj avion

Od Beograda do Napulja ne postoji direktan let, pa putovanje avionom podrazumeva minimum jedno presedanje. U slučaju kraćih konekcija na aerodromima koji nisu predaleko od Beograda ili Napulja, putovanje može da traje oko 4 ili 5 sati, što nije predugo ako se ima u vidu da nije u pitanju direktna linija. Kraći letovi obično podrazumevju presedanje u Rimu, Beču, Frankfurtu, Minhenu

 

Avio karte za Napulj

Avionsku kartu za let od Beograda do Napulja, vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Napulja, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Italije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte do Napulja, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.

 

Kako da kupim avio kartu za Napulj online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Napulj online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O NAPULJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Napulju

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.20 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.