Rezervišite Vaš let
Više opcija


Oslo

Putovanje u Oslo avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Oslo

Oslo

Norveška

OD 124 €

Beograd - Oslo  AIR SERBIA
 

Period prodaje: do 31.marta 2022.
Period putovanja: do 15.decembra 2022.
***NAPOMENE*** Uračunat ručni prtljag • Promocija ne važi za putovanja u periodu: BEGOSL 19Jul-20Aug, OSLBEG 18Jun-16Jul. • Mogućnost doplate većeg prtljaga

Oslo - glavni grad Norveške, mnogi bi opisali kao pravo remek delo prirode. Grad je prepun šuma, parkova, jezera, staza za trčanje i šetanje i zbog svoje posebnosti jedna je od najpopularnijih destinacija Norveške. Oslo je poznat i po svojim muzejima, koji su svakako vredni posete i nude sadržaje koje treba videti i doživeti. Obeležja i atrakcije podignute u čast vikinga, videćete svuda po gradu. U Oslu takođe možete uživati i u različitim restoranima i barovima, gde možete probati ukusne domaće specijalitete. U prestonici Norveške, mnogo pažnje se pridaje ekologiji, pa Oslo nosi titulu “najzeleniji grad” sveta.

Beograd – Oslo direktan let

Od Beograda do Osla postoji direktna avionska linija, pa je putovanje između ova dva, poprilično udaljena grada, znatno olakšano i ubrzano.

Direktan let od Beograda do Osla traje dva sata i 25 minuta i nalazi se u rasporedu letenja avio kompanije Norwegian.

 

Beograd – Oslo letovi sa presedanjem

Iako je direktan let najbolji izbor, nije na rasporedu svaki dan i ponekad morate da se odlučite za letove sa presedanjem. Za putovanje od Beograda do Osla je najbolje odabrati avio prevoznike koji imaju letove sa samo jednim presedanjem, a ima ih svakog dana.

Austrian, LOT, Lufthansa, Air Serbia, neki su od prevoznika čiji letovi do Osla traju oko 4.5h do 6 h. U navedeno trajanje leta ubrojana je i pauza od 50 min do 1.5 h.

 

Avio karte Beograd – Oslo

Avio karte za putovanje u Oslo možete kupiti na našem sajtu, kako za direktan tako i za letove sa presedanjem. Pogledajte uputstvo kako kupiti avionsku kartu.

 

Beograd – Oslo cena avionske karte

Cenu avionske karte od Beograda do Osla, prema datumima koji vama odgovaraju,  možete proveriti i na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Osla, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Oslo, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

 

Norwegian Beograd – Oslo

Avio kompanija koja u ponudi ima direktan let do Osla je Norwegian. Trajanje leta je dva sata i 45 minuta, u proseku. Letovi od Beograda do Osla po rasporedu su ponedeljkom, sredom i subotom. U pojedinim mesecima, broj nedeljnih polazaka može da varira.

 

Wizz Air Beograd – Oslo

Low cost kompanija Wizz Air za sada nema letove od Beograda do Osla.

 

Kako da kupim avio kartu za Oslo online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine avionske karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Oslo online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O OSLU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u gradu

VALUTA

Norveška kruna (NOK)

PIVO

0.5 lit

85 NOK

RESTORAN

Prosečan

restoran

400 NOK

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

36 NOKCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.