Rezervišite Vaš let
Više opcija


Singapur

Putovanje u Singapur – avio karte, cene, korisne informacije...

Singapur – jedno je od najskupljih mesta za život, na svetu. Singapur je zapravo najveće ostrvo i ujedno glavni grad istoimene države koju čine 63 ostrva. Idealan geografski položaj pomogao je Singapuru da postane najveća luka Azije, ali i svetski trgovinski centar. Prva asocijacija na Singapur su moderna arhitektura i oblakoderi. Ovde ćete moći da vidite jednu od najvećih svetskih fontatna, kao i čuvenu Marina Bay Sands gradjevinu, sastavljenu od tri zgrade povezane mostom koji podseća na brod.

Gde se nalazi Singapur

Singapur se nalazi u jugoističnoj Aziji. Od Malezije ga odvaja uzak morski prolaz- Johorski prolaz, preko kojeg se može preći mostom. Singapur zbog razvijenosti nazivaju i “mikrokosmos Azije”, a posetiocima je ovde zagarantovano nezaboravno iskustvo i jedinstven doživljaj, U ovom gradu mnoge velike kompanije i medijske kuće imaju svoja predstavništva, što dokazuje koliki je njegov značaj u svetu.


Beograd - Singapur trajanje leta

Putovanje od Beograda do Singapura podrazumeva putovanje avionom. Direktan let između ova dva grada ne postoji, pa su potrebna minimum dva leta, a najkraće putovanje traje oko 14 sati.


Avio karte Beograd - Singapur

Avio kompanije koje nude letove od Beograda do Singapura, sa samo jednim presedanjem i bez dugih pauza su: Swiss, Turkish Airlines, Qatar Airways, Etihad
Ukoliko niste ograničeni datumima, predlažemo da pratite promotivne akcije avio kompanija na ovom sajtu, na taj način možete doći do povoljne karte za Singapur.


Vreme u Singapuru

Ako planirate da posetite ovaj grad, prirpemite se na visoke temperature i veliku vlažnost vazduha.


Vremenska razlika između Beograda i Singapura

Vremenska razlika između Beograda i Singapura iznosi +6 sati, pa je potrebno da svoje časovnika pomerite šest sati unapred kada dođete u Singapur. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Viza za Singapur

Gradjanima Republike Srbije viza nije potrebna za boravak do 30 dana u Singapuru. Svakako, oko potrebne dokumentacije pre puta se konsultujte sa amabasadom zemlje u koju putujete.


Kako da kupim avio kartu do Singapura online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.


Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Singapur online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SINGAPURU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Singapuru

VALUTA

Singapurski dolar (SGD)

PIVO

0.5 lit

10 SGD

RESTORAN

Prosečan

restoran

30 SGD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.70 SGDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.