Rezervišite Vaš let
Više opcija


Pariz

Putovanje u Pariz avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Pariz – grad koji makar jednom u životu morate posetiti! Bulevari, muzeji, umetnost na svakom koraku, prepoznatljive gradjevine poput Ajfelovog tornja, Trijumfalne kapije, jedinstvene Notr Dam katedrale, nezaobilazni Luvr...previše je razloga da se glavni grad Francuske nađe na vašoj listi putovanja.

Beograd - Pariz razdaljina i trajanje leta

Prosečno trajanje leta od Beograda do Pariza je oko 2 sata i 40 minuta i naravno, navedeni podatak se odnosi samo na letove bez presedanja.


Avio karte Beograd - Pariz

Avio kompanije koje svakodnevno imaju direktne letove iz Beograda do Pariza su Air Serbia i Air France. Prednost kupovine avio karte za direktan let, pored svakako kraćeg vremena trajanja putovanja, je i to što je dolazni aerodrom najveći internacionalni aerodrom Šarl de Gol, odakle do centra Pariza možete stići vozom, autobusom, automobilom, taksijem ili šatl busom.

Da biste obezedili jeftine avio karte do Pariza, savet je da kupovinu obavite ranije. Naravno, ranija kupovina ne garantuje najnižu cenu, ali svakako je manje izvesno da će povoljnih karata biti neposredno pred let. Takođe, ukoliko vam datum nije previše bitan, imajte na umu da su cene avionske karte za Pariz znatno više u periodu velikih praznika.

Avio karte za let do Pariza, sa presedanjem i dužim čekanjem na nekom aerodromu, takođe ponekad mogu biti povoljnije. Letove od Beograda do Pariza, sa dužim ili kraćim zaustavljanjem, sa Beogradskog aerodroma obavljaju Lufthansa, Austrian, Montenegro, Alitalia. Naravno, u ovom slučaju red letenja kao i dužina trajanja leta nisu isti kao kad je u pitanju direktan let.


Wizz Air letovi Beograd - Pariz

Povoljne avionske karte za Pariz mogu se naći za letove low cost kompanije Wizz Air, koja tri puta nedeljno ima polaske iz Beograda do glavnog grada Francuske. Pa tako, ukoliko vam odgovara sletanje na aerodrom Bove, na oko 1:15h udaljenosti od centra Priza, svakog utorka, četvrtka i subote možete leteti od Beograda do Pariza avio kompanijom Wizz Air. Let prosečno traje 2h i 40min.


Kako da kupim avio kartu do Pariza online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine avio karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Pariz online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O PARIZU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Parizu

VALUTA

Euro

PIVO

0.5 lit

6.25 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

28 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.90 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.