Rezervišite Vaš let
Više opcija


Šangaj

Putovanje u Šangaj avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Šangaj – najveći grad Kine, grad svetla, stakla i visokih zgrada. Šangaj je poslovni, finansijski, modni, transportni i tehnološki centar. Najpoznatiji deo grada je Bund, smešten na zapadnoj strani reke Huangpu. Na drugoj strani se nalazi poslovna četvrt, Pudong, gde su smeštene najviše zgrade koje su postale simbol ovog neverovatnog grada. Najpoznatija ulica u Šangaju je Nanjing, sa više od 360 prodavnica, kafića, restorana, šoping molova... Uveče, velike neonske reklame i raznobojna svetla čine ulicu još atraktivnijom. Ako putujete u Šangaj, budite spremni na gužve, veliki broj ljudi ali i na jedinstven doživljaj ovog pulsirajućeg grada.

Beograd - Šangaj trajanje leta

Ukoliko od Beograda do Šangaja putujete sa jednim kraćim zaustavljanjem, možete stići za oko 15 sati. Trajanje putovanja se znatno može produžiti ako ima više od jednog presedanja i ukoliko pauze traju više sati.

Dolazni aerodrom za međunarnodne letove je Aerodrom Pudong, odakle vozom, autobusom ili metroom, možete stići do centra grada.


Avio karte Beograd - Šangaj

Direktan let od Beograda do Šangaja ne postoji, pa tako putnici iz Srbije do Šangaja mogu stići letovima brojnih kompanija, ali uz presedanje na nekom aerodromu. Najveći broj letova podrazumeva konekciju na aerodromima u Frankfurtu, Amsterdamu, Istanbulu, Moskvi... Dobra vest za sve putnike za Šangaj je da sve više prevoznika nudi letove sa samo jednom pauzom, pa je samim tim i putovanje jednostavnije.
Predlažemo da pogledate ponude kompanija Lufthansa, KLM, Turkish Airlines i Aeroflot, što ćete najlakše učiniti koristeći pretraživač koji se nalazi na ovoj stranici.


Vremenska razlika između Beograda i Šangaja

Vremenska razlika između Beograda i Šangaja iznosi +7 sati. Pa tako, kada stignete u Šangaj ne zaboravite da časovnike pomerite 7 sati unapred u odnosu na vreme u Beogradu. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Šangaja online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Šangaj online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ŠANGAJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Šangaju

VALUTA

Juan (CNY)

PIVO

0.5 lit

10 CNY

RESTORAN

Prosečan

restoran

100 CNY

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4 CNYCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.