Rezervišite Vaš let
Više opcija


Hamburg

Putovanje u Hamburg avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Hamburg - drugi po veličini grad u Nemačkoj, poznat je i kao velika luka - najveća u Evropi posle Roterdama. Smešten je na reci Elbi, ali grad obiluje i kanalima i rečicama, pa je poznat i po brojnim mostovima. Već u samom centru grada dočekaće vas razne znamenitosti Hamburga kao i jezero Alster, idealno mesto za uživanje u zelenilu i vožnji brodićem. Nezaobilazna atrakcija je Reepadbahn - “ulica crvenih fenjera”, slična onoj u Amsterdamu. Hamburg je poslednjih godina postao centar kulture i ovde možete uživati i u brojnim izložbama, koncertima i drugim kulturnim sadržajima. Iz Hamburga, lako možete doći i do Berlina.

Beograd – Hamburg trajanje leta

Od Beograda do Hamburga, vazdušnim putem potrebno je preći oko 1.230 km.

Let u proseku traje 2 sata i 10 minuta (direktan let).

 

Beograd – Hamburg direktan let

Od Beograda do Hamburga postoji direktna avionska linija. Trenutno samo kompanija Air Serbia obavlja direktne letove između ova dva grada. Direktan let Air Serbia traje 2 sata i 10 minuta. U zavisnosti od meseca za koji planirate putovanje, moći ćete da birate između dva ili tri nedeljna leta. Termin polaska nije uvek isti, pa ćete aktuelne satnice pronaći prilikom pretrage leta.

Avioni prevoznika Air Serbia poleću sa beogradskog, a sleću na Međunarodni aerodrom u Hamburgu, do kog je lako stići gradskim prevozom.

 

Beograd – Hamburg letovi sa presedanjem

S obzirom da direktan let između ova dva grada ne postoji svaki dan, veliki broj putnika na svom putovanju od Beograda do Hamburga, ima i jedno presedanje. Letovi sa presedanjem su duži, ali je ponekad u pitanju razlika od svega sat vremena ili malo više, u odnosu na trajanje direktnog leta.

Tako, avionska karta za let od Beograda do Hamburga kompanijama Lufthansa ili Austrian, podrazumevaće zaustavljanje od svega 45 minuta ili sat vremena, na aerodromu u Minhenu i Beču. Trajanje ovih letova je oko 3.5h do 4h. Ako se uzme u obzir da ponekad ne možete da nađete kartu za direktan let, opcija sa presedanjem u navedenom slučaju ne mora da znači značajno duže vreme putovanja.

 

Avio karte Beograd – Hamburg

Na našem sajtu možete kupiti avionske karte za Hamburg, bilo da želite direktan ili let sa presedanjem.

Cenu avionske karte od Beograda do Hamburga, prema datumima koji vama odgovaraju,  možete proveriti na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Hamburga, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Hamburg, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

 

Wizz Air Beograd – Hamburg

Low cost kompanija Wizz Air trenutno u svojoj ponudi nema letove na relaciji Beograd – Hamburg.

 

Avio karte Niš  - Hamburg

Letovi iz Niša za Hamburg su uvek sa presedanjem, jer direktan let na ovoj relaciji ne postoji.

Sve letove sa jednim presedanjem obavlja kompanija SWISS, dva ili tri puta nedeljno (u zavisnosti od meseca). Najkraće trajanje leta je 4 sata i 45 minuta, sa jednočasovnom pauzom u Cirihu, odakle se nastavlja putovanje za Hamburg.

 

Kako da kupim avio kartu za Hamburg online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Amsterdam online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O HAMBURGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Hamburgu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

4 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.20 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.